Economia şi infrastructura din Ucraina merg strună: "Vom avea recolte bune"

În ciuda bombardamentelor ruse, infrastructura şi agricultura ucraineană sunt încă funcţionale.

3252 afișări
Imaginea articolului Economia şi infrastructura din Ucraina merg strună: "Vom avea recolte bune"

Sursa FOTO -International Trade Administration

Majoritatea culturilor de cereale de iarnă din Ucraina, precum grâul de iarnă şi orzul, sunt în stare bună şi ar putea produce o recoltă bună la vară, a declarat luni Academia de ştiinţe agricole din Ucraina.

„Prin analiza viabilităţii grâului de toamnă... s-a observat că marea majoritate a recoltelor erau în stare relativ bună”, a declarat consultanţa APK-Inform, citată într-un raport al academiei, în ciuda invaziei Rusiei în Ucraina.

Oleksandr Syenkevych , primarul oraşului Mykolaiv, a publicat pentru Telegram pentru a raporta că sistemele de electricitate, apă şi încălzire din oraş funcţionează toate.

El mai scrie că transportul public funcţionează, citează The Guardian

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici