Efectul Trump: Acţiunile Twitter scad în prima zi de trazacţionare după ce a blocat definitiv contul preşedintelui SUA

  • Acţiunile listate în Germania ale Twitter au scăzut cu 8% în prima zi de tranzacţionare după ce a blocat definitiv contul preşedintelui american Donald Trump.
  • Compania a declarat că blocarea contului lui Trump, care avea peste 88 de milioane de urmăritori, este cauzată de riscul de noii „incitării la violenţă” din partea preşedintelui american, după asaltului asupra Capitoliului.
648 afișări
Imaginea articolului Efectul Trump: Acţiunile Twitter scad în prima zi de trazacţionare după ce a blocat definitiv contul preşedintelui SUA

Efectul Trump: Acţiunile Twitter scad în prima zi de trazacţionare după ce a blocat definitiv contul preşedintelui SUA

Acţiunile listate în SUA ale reţelei de socializare au scăzut, de asemenea, cu 8% la tranzacţionarea premarket, luni dimineaţă.

Tot astăzi reţeaua de socializare conservatoare Parler a devenit indisponibilă, după ce Amazon a oprit accesul la serverele sale.

Mesajele de sprijin pentru atacul de miercuri din Washington DC - împreună cu apelurile la noi demonstraţii - înfloriseră pe platformă, fapt ce a dus la decizia Google de-a o scoate scoată din magazinul său de aplicaţii vineri, urmat de Apple sâmbătă.

Amazon a confirmat apoi că va suspenda platforma de la serviciile sale de găzduire cloud pentru că permite „ameninţări de violenţă”.

Într-o scrisoare adresată proprietarilor lui Parler, gigantul web a declarat că va suspenda serviciul duminică până la 23:59 PM (09:59 ora României luni).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici