Elon Musk a dezvăluit câte comenzi a primit pentru Cybertruck, după lansarea dezastruoasă de la Los Angeles

Directorul Tesla, Elon Musk, a afirmat, sâmbătă, că deja au fost înregistrate 150.000 de comenzi pentru camionul electric Cybertruck, după prezentarea vehiculului la Los Angeles, transmite The Guardian.

5567 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a dezvăluit câte comenzi a primit pentru Cybertruck, după lansarea dezastruoasă de la Los Angeles

„146.000 de comenzi pentru Cybertruck până acum, 42% dintre oameni alegând motor dublu, 41% motor triplu şi 17% alegând motor simplu”, a scris Musk pe Twitter, adăugând că Tesla a primit comenzile fără să apeleze la reclame sau sponsorizări.

Lansarea camionului Cybertruck, pe care Musk l-a descris ca fiind un camion în stil futuristic cu elemente cyberpunk, de tipul filmului Blade Runner, a devenit virală pe reţelele de socializare din întreaga lumea după ce geamurile vehiculului s-au spart în timpul unei demonstraţii.

Totuşi, aspectul general al camionului a îngrijorat Wall Street, astfel încât valoarea acţiunilor Tesla a scăzut cu 6% vineri, ceea ce ar fi dus la o pierdere de 768 de milioane de dolari pentru Elon Musk doar într-o singură zi.

După lansarea dezastruoasă, Musk a publicat pe Twitter o filmarea cu un test de succes a geamurilor vehiculului.

„Franz a aruncat o minge de oţel la geamurile Cybertruck chiar înainte de lansarea oficială”, a scris Musk, referindu-se la directorul de design, Franz von Holzhausen, care a spart geamurile în timpul prezentării în faţa publicului.

Imediat după ce geamurile s-au spart, Musk a putut fi auzit înjurând înainte de a spune că mai există „loc pentru îmbunătăţiri”.

Plasarea unei comenzi costă 100 de dolari, suma fiind total rambursabilă, potrivit companiei Tesla.

În plus, Tesla a anunţat că producţia pentru Cybetruck va începe în 2021, începând cu preţuri de la 39.900 sau 30.700 de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici