eMag deschide Freshful, un supermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete în Bucureşti

eMag lansează azi Freshful by eMAG, noul hipermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete, după o investiţie de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operaţiuni şi un depozit propriu frigorific.

1494 afișări
Imaginea articolului eMag deschide Freshful, un supermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete în Bucureşti

eMag deschide Freshful, un supermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete în Bucureşti

Serviciul va fi disponibil în Bucureşti şi mare parte din Ilfov, prin site-ul Freshful.ro sau direct din aplicaţia de mobil iOS şi, în curând, Android.
 
În hipermarket-ul online Freshful este disponibilă o varietate de peste 18.000 produse de calitate şi cu prospeţime garantată  (fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate, băuturi, articole de uz casnic pentru nevoile zilnice).
 
În premieră, clienţii vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor – cu maia şi ingrediente 100% româneşti. De asemenea, Freshful îşi propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali şi fermieri români, alături de o selecţie importantă de articole BIO şi ECO.
 
Noua platformă va fi condusă pentru eMag de Andrei Popescu, care anterior a fost Director Comercial şi mai apoi Country Manager pentru eMAG Bulgaria. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici