EURIAL Invest are un nou CEO

  • Lucian Vişan, actualul CEO EURIAL Invest are o experienţă de 18 ani în piaţa auto din România
  • Pasionat de motorsport - WRC şi Formula 1, Lucian Vişan a fost formator şi trainer în conducerea defensivă şi preventivă
1135 afișări
Imaginea articolului EURIAL Invest are un nou CEO

Actualul Chief Executive Officer al EURIAL Invest începând cu 1 Septembrie 2022 este Lucian Vişan

Lucian Vişan şi-a început cariera în domeniul auto în 2004, iar până în acest moment s-a ocupat de strategia de dezvoltare a numeroase concesiuni auto, de formarea, creşterea şi coordonarea echipelor de vânzări de vehicule noi şi rulate, pentru mărci auto de prestigiu, atât pe segmentul de autovehicule comerciale cât şi pe cel al vehiculelor utilitare.

 ͦLa graniţa dintre pasiune şi profesionalism trebuie să se afle echilibrul” spune Lucian Vişan care a format şi pregătit o echipă de Motorsport participantă doua sezoane ( 2012-2013 ) în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă al României. Fiind pasionat de motorsport - WRC şi de Formula 1, Lucian Vişan a activat ca şi formator şi trainer în conducerea defensivă şi preventiva.

Prin investirea noului CEO, EURIAL Invest îşi propune stabilizarea şi dezvoltarea întregii reţele din ţară precum şi optimizare proceselor de vânzare şi marketing.

„EURIAL Invest este unul dintre cei mai vechi jucători din piaţa auto din România şi deţine o reţea de 7 puncte de vânzare, service şi întreţinere auto.  Istoria şi notorietatea acestui brand ne obligă să creştem actuala cotă de piaţă şi să continuăm investiţiile în reţeaua noastră de service, obiectivul fiind dezvoltarea companiei. Aceeaşi atenţie o vom dedica întregii echipe de angajaţi care au avut un real aport la dezvoltarea EURIAL Invest”- a declarat la începutul mandatului său Lucian Vişan – CEO EURIAL Invest.

Despre EURIAL Invest

EURIAL Invest este dealer oficial Peugeot, Citroën, DS Automobiles şi Opel deţinând o reţea ce numără 7 puncte de vânzare (Bucureşti - Otopeni, Militari şi Pantelimon, Piteşti, Ploieşti, Cluj-Napoca şi Braşov). Cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul auto, EURIAL Invest oferă o gamă completă de servicii care acoperă toate nevoile clienţilor - vânzarea de maşini, produse financiare şi asigurări, servicii post-vânzare şi închiriere maşini.

EURIAL Invest a investit în tehnologie şi echipă, astfel încât să devină model de referinţă pentru clienţii săi, în derularea serviciilor de comercializare şi realizarea completă a lucrărilor în garanţie şi post garanţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici