Fabrică de tricotaje din Motru, închisă după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de coronavirus

  • O fabrică de tricotaje din Motru, judeţul Gorj, a fost închisă după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de coronavirus
  • Focarul a pornit în urma îmbolnăvirii unei angajate în vârstă de 58 de ani
674 afișări
Imaginea articolului Fabrică de tricotaje din Motru, închisă după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de coronavirus

Fabrică de tricotaje din Motru, închisă după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de coronavirus

O fabrică de tricotaje din Motru, judeţul Gorj, a fost închisă după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de coronavirus. Focarul a pornit în urma îmbolnăvirii unei angajate în vârstă de 58 de ani. Peste 170 de angajaţi sunt în izolare acasă.
 
Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au decis suspendarea activităţii fabricii de tricotaje din Motru începând de marţi, pe o perioadă de 14 zile, cu drept de prelungire în funcţie de evoluţia epidemiologică.
 
Focarul a pornit în urma îmbolnăvirii unei angajate în vârstă de 58 de ani, după care au apărut alte 4 cazuri confirmate pozitiv în rândul angajaţilor.
 
La această oră, cinci angajaţi sunt internaţi în Spitalul Municipal Motru, iar 172 izolaţi acasă.
 
În judeţul Gorj 320 de persoane sunt în carantină instituţionalizată şi 606 în autoizolare acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici