Facturile Romtelecom pot fi plătite şi prin Piraeus Bank România

Clienţii Romtelecom pot plăti, din această săptămână, facturile prin intermediul Piraeus Bank România, respectiv în numerar, prin ordin de plată sau prin intermediul serviciului de plată la distanţă, Piraeus Online Banking, a anunţat, miercuri, banca.

14 afișări
Imaginea articolului Facturile Romtelecom pot fi plătite şi prin Piraeus Bank România

Facturile Romtelecom pot fi plătite şi prin Piraeus Bank România

Serviciul este gratuit indiferent de canalul ales de client pentru realizarea plăţilor.

"Prin componenta de online banking, noul serviciu aduce un plus de confort tuturor celor care doresc să reducă timpul alocat problemelor administrative, precum plata utilităţilor. Astfel, clienţii pot achita facturile Romtelecom direct de acasă, oricând, şi evitând deplasările la ghişeele operatorului sau la sucursalele Piraeus Bank", se arată într-un comunicat al băncii.

Noul serviciu are în vedere ca în următoarea etapă de dezvoltare posesorii cardului de debit Shop&Cash să poată utiliza facilitatea de plată la ATM-urile băncii.

Piraeus Bank România deţinea, la sfârşitul primului trimestru, 180 de agenţii.

Banca a obţinut în primele trei luni un profit net de 39 milioane lei, în scădere cu 15,21% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul Piraeus Bank are 902 sucursale în Grecia, Albania, România, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra şi Ucraina.

Romtelecom este controlat de grupul elen OTE, care mai deţine în România operatorul de telecomunicaţii mobile Cosmote şi retailerul IT Germanos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici