Federaţia Romalimenta: Există suficiente stocuri de alimente

  • Federaţia Romalimenta a anunţat că există stocuri suficiente de alimente
  • Producătorii au suficientă marfă pentru a aproviziona magazinele, a mai anunţat federaţia
  • Anunţul Romalimenta vine în contextul în care mulţi români au cumpărat produse în exces
286 afișări
Imaginea articolului Federaţia Romalimenta: Există suficiente stocuri de alimente

Federaţia retaierilor: Există suficiente stocuri de alimente

Federaţia Romalimenta anunţă miercuri că este în permanentă legatură cu ANPC, pentru a aproviziona permanent piaţa cu alimente şi dă asigurări că există stocuri suficiente pentru toate categoriile de alimente, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

„Federaţia Romalimenta este în permanentă legatură cu ANPC, cu directorul general Paul Anghel, pentru a aproviziona permanent piaţa cu alimente sigure, de calitate europeană şi suntem în măsură să vă asigurăm, alături de ceilalţi producători şi de comercianţi, că există stocuri suficiente pentru toate categoriile de alimente, încât să nu înregistrăm sincope", arată federaţia Romalimenta.

Reprezentanţii Romalimenta susţin că producătorii pot asigura fluxul de materii prime şi ingrediente necesare fabricilor.

„Chiar dacă vânzările la unele marfuri au depăşit aşteptările, atât noi, producătorii, cât şi autorităţile române şi europene suntem la datorie, astfel încât fluxul de materii prime şi ingrediente necesare fabricilor, pe de o parte, cât şi produsele alimentare, pe de altă, să se desfăşoare normal, în ciuda situaţiei deosebite", mai spune Romalimenta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici