Florin Barbu: APIA a deblocat plăţile, iar fermierii îşi vor primi banii

APIA a autorizat plata pentru fermieri, în această săptămână, în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de lei, care reprezintă intervenţiile de plăţi directe, ajutoarele naţionale tranzitorii în sectorul vegetal, zootehnic, precum şi măsurile de dezvoltare rurală.

1649 afișări
Imaginea articolului Florin Barbu: APIA a deblocat plăţile, iar fermierii îşi vor primi banii

Florin Barbu: APIA a deblocat plăţile, iar fermierii îşi vor primi banii

APIA a deblocat plăţile, iar în această săptămână a autorizat la plată pentru fermieri suma totală de aproximativ 1,5 miliarde de lei, care reprezintă intervenţiile de plăţi directe, ajutoarele naţionale tranzitorii în sectorul vegetal, zootehnic, precum şi măsurile de dezvoltare rurală, a anunţat vineri, pe pagina sa de Facebook, ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

”Astfel, fermierilor din sectorul vegetal le intră în conturi 528.160.723,12 lei, iar celor din sectorul zootehnic, 964.245.374,84 lei”, a menţionat Barbu.

”Pentru sectorul vegetal sunt plăţi directe decuplate, ecoschema PD 04 - practici benefice pentru mediu aplicabile în teren arabil, ANT-uri, precum şi măsuri de dezvoltare rurală care vizează mediul şi clima, agricultura ecologică sau zonele care se confruntă cu constrângeri naturale sau specifice. Plăţile pentru sectorul zootehnic vizează sprijinul cuplat pe venit la vaci de lapte, carne de vită, ovine şi caprine”, a mai arătat Barbu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici