Ford va începe producţia unei versiuni de lux şi sport a modelului de SUV Puma în România

  • Ford a extins gama de opţiuni suplimentare pentru tracţiune şi nivelul de echipare pentru noul model Puma
  • Modelul produs în România se va lansa şi în versiunea de lux: Puma ST-Line Vignale
  • Clienţii pot comanda de pe acum modelul echipat cu motor diesel EcoBlue
29 afișări
Imaginea articolului Ford va începe producţia unei versiuni de lux şi sport a modelului de SUV Puma în România

Sursa foto: profimedia

Constructorul american de automobile, Ford, anunţă opţiuni suplimentare pentru tracţiune şi extinderea nivelului de echipare pentru noul model Puma. Modelul produs în România va fi lansat şi în versiunea de lux denumită Puma ST-Line Vignale.

Clienţii pot comanda acum modelul Puma echipat cu motor diesel EcoBlue, cu transmisie automată în 7 trepte de viteză. Versiunile sport şi de lux sunt produse exclusiv în România la fabrica din Craiova.

Ford a investit aproape 200 de milioane de euro în fabrica românească, care este dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru industria constructoare de maşini.

Modelul Puma ST-Line Vignale va deveni vârful de lance al producătorului auto american, alături de modelul sport Puma ST. Datorită cererii, Ford a extins gama de opţiuni pentru acest model, pentru a se ridica la standardele cumpărătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici