Ford va produce la Craiova şi varianta pentru pasageri a utilitarei Transit Connect

Uzina Ford de la Craiova va produce şi varianta pentru pasageri a modelului Transit Connect, pe lângă cea destinată transportului de marfă, potrivit lui Ingvar Sviggum, vicepreşedinte de marketing, vânzări şi service la Ford.

23 afișări
Imaginea articolului Ford va produce la Craiova şi varianta pentru pasageri a utilitarei Transit Connect

Ford va produce la Craiova şi varianta pentru pasageri a utilitarei Transit Connect (Imagine: Mediafax Foto)

"Connect are o variantă van (furgonetă) şi una combi (break). Ambele vor fi construite la Craiova", a declarat Sviggum, joi, agenţiei MEDIAFAX, la Salonul Auto de la Paris.

El a precizat că deşi Combi poate transporta până la cinci pasageri, maşina nu poate fi catalogată ca autoturism, dată fiind originea de vehicul comercial uşor.

Legat de vehiculul destinat în exclusivitate pasagerilor, care urmează să fie construit exclusiv la Craiova, oficialul Ford nu a dat detalii, argumentând că proiectul este în studiu.

"Fabrica de la Craiova va deservi şi alte pieţe din Europa, poate chiar şi din afara ei. Ce pot să vă spun este că va fi o maşină pentru piaţa europeană", a adăugat Sviggum.

Până în prezent au fost anunţate trei modele a căror producţie se va realiza la Craiova.

Este vorba de Transit Connect Van şi Combi, un automobil şi un alt vehicul comercial de clasă medie. Pentru primul model, fabricarea ar trebui să înceapă înainte de jumătatea anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici