FORUM ZF DIGITAL - Directorul Google România: O prezenţă mai bună pe net poate impulsiona creşterea veniturilor unei companii

Firmele româneşti trebuie să îşi sporească foarte mult prezenţa pe Internet, demers care le va permite, cu investiţii minime, accesul la un număr foarte mare de potenţiali clienţi şi implicit venituri mai mari, a declarat marţi directorul general al Google România, Dan Bulucea.

260 afișări
Imaginea articolului FORUM ZF DIGITAL - Directorul Google România: O prezenţă mai bună pe net poate impulsiona creşterea veniturilor unei companii

FORUM ZF DIGITAL - Directorul Google România: O prezenţă mai bună pe net poate impulsiona creşterea veniturilor unei companii (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

"Spre exemplu, o firmă manufacturieră din Liban, care se ocupă cu pictarea plăcilor de marmură, a înregistrat o evoluţie fulminantă a cererii, respectiv a veniturilor pe piaţa din Statele Unite cu ajutorul unei pagini web bine pus la punct, fără să investească deloc în reclamă. Un alt exemplu îl constituie o firmă din Israel care produce filtre de apă. Cu ajutorul unui site disponibil în mai multe limbi, şi-au extins puternic afacerile în afara Israelului, care este o piaţă mică", a spus Bulucea, prezent la forumul ZF Digital '11.

El a mai spus că vinurile româneşti au mare căutare în Statele Unite, informaţie susţinută de numărul mare de căutări în acest sens.

"Informaţia este foarte utilă şi producătorii de vin locali ar trebui să îşi extindă prezenţa pe web cu ajutorul unui site bine pus la punct, disponibil în mai multe limbi, care să ofere informaţiile necesare unui posibil client sau partener de afaceri", a mai spus şeful Google România.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord, America de Sud, Europa şi Asia.

În România, Google a deschis un birou la Bucureşti la 1 noiembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici