Fostul prefect de Prahova Nicolae Alexandri este de joi director general la Conpet

Consiliul de Administraţie al Conpet (COTE) l-a înlocuit, joi, pe Dorin Tudora din funcţia de director general al companiei, cu Nicolae Alexandri, fost prefect de Prahova, schimbarea fiind anunţată încă de la finele lunii iunie.

360 afișări

Conpet a anunţat la finele lunii iunie că Adunarea Generală a Acţionarilor programată pentru 3 august va discuta propunerea de revocare a directorului general. Tudora era şi membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

Ulterior, au fost schimbaţi pe rând încă cinci din cei şapte membri ai Consiliului de Administraţie, singurul rămas fiind Daniel - Adrian Naftali, reprezentantul Fondului Proprietatea.

Georgel Călin, şef de serviciu în Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului şi membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al Conpet, a preluat săptămâna trecută, temporar, funcţia de preşedinte CA al companiei care administrează sistemul naţional de transport al produselor petroliere.

Premierul Victor Ponta declara, la începutul lunii iunie, că viitoarea conducere a Conpet nu va fi una politică, fiind agreată ideea unui management privat.

Ministerul Economiei controlează 58,71% din capitalul Conpet, iar Fondul Proprietatea deţine 29,7% din titluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici