GALERIE FOTO: Liderii UE decid soarta zonei euro la summitul de la Bruxelles

Şefii de stat şi de Guvern ai Uniunii Europene au deschis joi seara la Bruxelles un summit crucial, în cadrul căruia încearcă să găsească soluţii atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung, la criza datoriilor care ameninţă zona euro.

447 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Liderii UE decid soarta zonei euro la summitul de la Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Reuniunea a început joi, cu puţin înainte de ora locală 20.00 (21.00, ora României), cu un dineu care va dura până noaptea târziu.

Summitul va continua vineri cu discuţii referitoare la modificarea tratatelor UE, solicitată de Germania, în vederea unei consolidări a disciplinei bugetare, dar şi asupra unor măsuri pe termen mai scurt destinate creării unor mecanisme de apărare eficiente împotriva crizei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici