GarantiBank are un nou director general, Murat Atay

GarantiBank l-a numit, începând cu 31 martie 2009, în funcţia de director general pe Murat Atay, în locul lui Berat Icinsel care a coordonat activitatea instituţiei din octombrie 2005, a anunţat, miercuri, banca.

95 afișări

Murat Atay are o experienţă de peste 15 ani în cadrul Garanti Turcia, unde a coordonat cea mai mare unitate bancară, având în administrare active de peste trei miliarde dolari. Garanti Turcia deţine active de peste 45 miliarde euro şi a obţinut anul trecut un profit de aproximativ un miliard de euro.

Noul director general al GarantiBank România are 38 de ani, este licenţiat în ştiinţe economice şi administrative şi a absolvit un program MBA în Finanţe la Universitatea Yeditepe din Istanbul, se arată într-un comunicat al băncii.

"Preiau de la Berat Icinsel sucursala din România a GarantiBank, care a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii doi ani, de când a început transformarea acesteia într-o bancă universală, cu produse şi servicii pentru toate segmentele de clienţi. Principalul meu obiectiv va fi consolidarea activităţii, o etapă care urmează în mod normal unei extinderi accentuate, precum cea prin care a trecut GarantiBank în ultima perioadă", a declarat, în comunicat, Atay.

GarantiBank România are, în prezent, 49 de agenţii, peste 640 de angajaţi şi a încheiat anul 2008 cu active de peste 450 milioane de euro şi un portofoliu de peste 50.000 de clienţi.

Pe de altă parte, Icinsel îşi va continua activitatea în cadrul grupului Garanti din Turcia.

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privată din Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici