Gibraltar, noul El Dorado al criptomonedelor

Valereum, o companie axată pe tehnologia din spatele criptomonedelor, finalizează achiziţia Borsa della Rocca, care ar putea deveni noul centrul de interes pentru fanii monedei digitale.

558 afișări
Imaginea articolului Gibraltar, noul El Dorado al criptomonedelor

Gibraltar, noul El Dorado al criptomonedelor

Gibraltar este pe cale să devină unul dintre cele mai importante centre financiare din lume pentru tranzacţionarea criptomonedei. Anunţată la sfârşitul lunii octombrie şi oficializată în aceste zile, operaţiunea derulată de Valereum, companie specializată în blockchain, pe bursa din Gibraltar (Gse), Bursa din Gibraltar, ar putea crea un refugiu pentru multitudinea de pasionaţi de monedă digitală. Exact când China şi majoritatea naţiunilor asiatice studiază cum să limiteze posibilele fraude bazate pe criptomonede.

Satoshi Nakamoto, colectivul care a creat Bitcoin, ar putea găsi o nouă casă. Nu în zona Bay sau în Silicon Valley, ci doar acolo unde puţini şi-ar putea imagina. Unde se termină Marea Mediterană şi începe Oceanul Atlantic. În Gibraltar. De altfel, proiectul condus de Valereum, de achiziţie a 80% din centrul financiar al ţării, devine operaţional.

Ceea ce va fi un punct crucial pentru tranzacţionarea cu principalele monede digitale care fac astăzi să viseze sute de mii de investitori, profesionişti şi neprofesionişti.

Richard Poulden, preşedintele Valereum, a explicat că „acest acord reprezintă următoarea etapă în evoluţia activelor digitale care devin acceptate şi negociabile la nivel global”. O astfel de înţelegere „aduce criptomoneda mai aproape de mainstream şi o deschide pentru utilizare în tranzacţii cu alte clase de active.

Aşa cum The Rock of Gibraltar a fost un port fizic de secole, GSX va încuraja următoarea generaţie de active digitale să vadă Gibraltar ca un hub virtual în comerţul digital”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici