Gigantul Microsoft, lovit de coronavrius: Compania lui Bill Gates a avertizat că vânzările ar putea fi afectate din cauza epidemiei

Microsoft este cea mai recentă mare companie care a avertizat asupra perturbărilor apărute pe fondul epidemiei de coronavirus din China, care a dus la oprirea furnizărilor de componente şi la probleme în fabricaţia echipamentelor IT, anunţă BBC.

976 afișări
Imaginea articolului Gigantul Microsoft, lovit de coronavrius: Compania lui Bill Gates a avertizat că vânzările ar putea fi afectate din cauza epidemiei

Sursa: Profimedia Images

Întârzierile ar putea afecta vânzările afacerii de computere, inclusiv tabletele Surface, a avertizat Microsoft.

Microsoft a precizat că fabricile se redeschid în toată China, dar acest lucru se întâmplă mai lent decât se aştepta.

Anunţul Microsoft evidenţiază o problemă din ce în ce mai mare pentru firmele din tehnologie care se bazează pe o reţea complexă de furnizori din China pentru livrări de componente.

Şi alţi producători de computere şi electronice, printre care şi Apple, suferă, de asemenea, din cauza sincopelor în aprovizionare.

Foxconn, un furnizor cheie pentru Apple, a declarat că îşi continuă eforturile pentru a readuce fabricile din China la capacitatea maximă de producţie, fără a pune în pericol siguranţa lucrătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici