Google va lansa un telefon sub propriul brand

Google va lansa propriul telefon branduit la începutul lui 2010, care va reflecta viziunea companiei privind modul în care ar trebui să fie un dispozitiv de telefonie mobilă, informează TechCrunch.

16 afișări
Imaginea articolului Google va lansa un telefon sub propriul brand

Google va lansa un telefon sub propriul brand

Noul telefon Google va fi vândut direct sau prin intermediul retailerilor.

Se pare că dispozitivul trebuia să fie lansat de Sărbători, dar termenul a fost amânat până la începutul lui 2010. Aparatul va fi produs de o companie specializată în producţia de dispozitive telefonice, sub brandul Google şi după conceptul impus de companie.

Ca şi iPhone-ul de la Apple, dispozitivul va reflecta propria viziune a Google despre cum ar trebui să fie un telefon mobil.

Potrivit unor informaţii neconfirmate, constructorul telefonului ar putea fi o companie coreană, cel mai probabil LG.

Lansarea va fi susţinută de un amplu efort de promovare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici