Google va reduce numărul angajaţilor temporari

Google, lider mondial pe piaţa motoarelor de căutare pe internet, va reduce "semnificativ" numărul persoanelor angajate cu contract de muncă pe perioadă determinată, dar nu are în vedere concedierea angajaţilor permanenţi, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

23 afișări
Imaginea articolului Google va reduce numărul angajaţilor temporari

Google va reduce numărul angajaţilor temporari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-am gândit de ceva timp, înainte de faza critică prin care trece acum economia, să reducem numărul angajaţilor temporari", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Jane Penner.

 

Google nu a dorit să precizeze numărul exact al salariaţilor temporari la care va renunţa şi nici purtătorul de cuvânt al instituţiei nu a specificat ritmul în care compania va dispune încheierea contractelor de muncă pentru aceştia.

Gigantul american avea la sfârşitul trimestrului al treilea 20.123 de salariaţi full-time şi aproximativ 10.000 de angajaţi temporari.

Google nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici