Grupul City Grill angajează 400 de persoane pentru diferite posturi în Bucureşti

Grupul City Grill anunţă că angajează 400 de persoane pentru diferite posturi, precum ospătar şi bucătar, în toate locaţiile din portofoliu, în condiţiile în care compania intenţionează să deschidă două noi locaţii până la finalul anului 2017, potrivit unui comunicat transmis joi.

3975 afișări
Imaginea articolului Grupul City Grill angajează 400 de persoane pentru diferite posturi în Bucureşti

Grupul City Grill mai angajează şi picoli, barmani, hostess, pizzeri, ajutori de bucătar, spălători de veselă, şefi de tură, magazioneri, operatori şi asistent manager.

Locurile de muncă sunt deschise persoanelor care au cel puţin diplomă de absolvire a liceului, atât necalificaţi, cât şi cu experienţă, din Bucureşti şi zonele limitrofe.

„Ne propunem să ne dezvoltăm şi să deschidem două locaţii noi până la finalul lui 2017”, a menţionat Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill.

Pe lângă salariu, angajaţii Grupului City Grill beneficiază de discount-uri în locaţiile din portofoliu, traininguri profesionale şi de dezvoltare, precum cursuri de vânzare sau servire.

Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul companiei în secţiunea Cariere.

Grupul City Grill a fost fondat în 2004 şi deţine în portofoliu şapte branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescăruş, Hanu’ lui Manuc şi Cafenelele City Cafe – şi 17 locaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici