Guvernul alocă 15 mil. lei pentru Parcul Tetarom III

Guvernul va aloca 15 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură şi utilităţi la Parcul Industrial Tetarom III din judeţul Cluj, unde compania Nokia va începe producţia de telefoane mobile.

2 afișări
Imaginea articolului Guvernul alocă 15 mil. lei pentru Parcul Tetarom III

Guvernul alocă 15 mil. lei pentru Parcul Tetarom III

Potrivit ministrului Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, există posibilitatea alocării unor noi fonduri în toamnă, dacă lucrările vor fi accelerate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cel mai important lucru nu este legat de banii pe care îi dăm, ci de faptul că începem să definim România nu ca ţară a lucrurilor neterminate, ci a promisiunilor onorate. Am promis investitorului că în acest an Guvernul va veni prin Consiliul Judeţean Cluj cu această contribuţie, iar Executivul îşi onorează obligaţiile. În situaţia în care investiţia va fi accelerată, la toamnă vom proceda la o nouă finanţare", a afirmat Vosganian.

Guvernul a sprijinit până în prezent proiectul Nokia cu 12 milioane de lei, pentru introducerea utilităţilor şi modernizarea unor drumuri, a amintit ministrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici