Guvernul taie un post de secretar de stat la Comunicaţii, dar înfiinţează şi o nouă funcţie

Numărul posturilor de secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor a fost redus de Guvern de la trei la două astfel de funcţii, simultan însă cu înfiinţarea postului de secretar general adjunct al instituţiei.

39 afișări
Imaginea articolului Guvernul taie un post de secretar de stat la Comunicaţii, dar înfiinţează şi o nouă funcţie

Guvernul taie un post de secretar de stat la Comunicaţii, dar înfiinţează şi o nouă funcţie (Imagine: Mediafax Foto)

Modificarea a fost efectuată prin hotărâre aprobată recent de Guvern şi care schimbă structura organizatorică a Ministerului Comunicaţiilor.

Actul normativ adoptat de Executiv stabileşte că ministrul este ajutat de doi secretari de stat şi că ministerul are un secretar general, dar şi un secretar general adjunct, ca înalţi funcţionari publici.

Actuala organigramă a ministerului, prezentată şi pe site-ul instituţiei, include trei posturi de secretar de stat şi unul de secretar general. Pagina de internet a ministerului relevă totodată că în prezent sunt ocupate doar două posturi de secretar de stat.

Surse oficiale au declarat, săptămâna trecută, agenţiei MEDIAFAX, că Guvernul a decis ca numărul secretarilor de stat să fie redus la cel mult două astfel de posturi, singurele exceptate fiind ministerele "mari", precum ministerele de Interne şi Externe, în a căror organigramă vor fi menţinuţi trei secretari de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici