Guvernul va iniţia o dezbatere cu întreaga clasă politică pentru un plan consensual de dezvoltare

Guvernul va iniţia, în toamna acestui an, o dezbatere cu întreaga clasă politică pentru elaborarea unui plan consensual de dezvoltare a României pentru următorii patru ani, respectiv perioada 2014-2018, conform Planului naţional de investiţii lansat, joi, la Palatul Victoria.

227 afișări
Imaginea articolului Guvernul va iniţia o dezbatere cu întreaga clasă politică pentru un plan consensual de dezvoltare

Guvernul va iniţia o dezbatere cu întreaga clasă politică pentru un plan consensual de dezvoltare (Imagine: Shutterstock)

Executivul apreciază că astfel va putea fi elaborată o Strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Premierul Victor Ponta a afirmat că speră să atragă cât mai mulţi reprezentanţi ai clasei politice la această dezbatere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici