H&M România deschide primul magazin stradal, pe Lipscani - GALERIE FOTO

Retailerul suedez de fashion H&M deschide, joi, primul său magazin stradal din România, pe strada Lipscani din Bucureşti, ajungând la o reţea de 28 unităţi deţinute la nivel naţional.

6217 afișări
Imaginea articolului H&M România deschide primul magazin stradal, pe Lipscani - GALERIE FOTO

H&M România deschide primul magazin stradal, pe Lipscani

"Lansarea primului nostru magazin stradal din România reprezintă un moment important în evoluţia companiei noastre pe piaţă. Suntem primul mare retailer de fashion care inaugurează un magazin în Centrul Istoric al Capitalei", a declarat, într-un ocmunicat, Ralf Wein, country manager al H&M România.

GALERIE FOTO

Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 1.800 metri pătraţi, dispuşi pe 2 etaje şi parter, şi 20 de angajaţi.

Unitatea cuprinde colecţiile pentru bărbaţi, femei, adolescenţi şi cea de decoraţiuni interioare, cu excepţia celei pentru copii.

Pentru decembrie compania are în plan deschiderea unui magazin în Iris Shopping Center din Titan şi a altei unităţi în Galaţi şi va incheia anul cu 30 de magazine în România.

De asemenea, H&M va extinde cu 800 metri pătraţi magazinul din AFI Cotroceni.

"Vrem să ne menţinem ritmul de extindere şi anul viitor", a declarat, la deschiderea magazinului de pe Lipscani, Andreia Urzică, PR managerul H&M România.

Prin deschiderile de magazine din acest an, numărul angajaţilor H&M România va ajunge la circa 700 de persoane la sfârşitul anului, cu 100 mai multe decât în 2012.

În anul fiscal 2012, H&M şi-a dublat vânzările pe piaţa românească, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), după deschiderea a opt magazine.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici