Hidroelectrica a închiriat pe 10 ani 3.200 de metri pătraţi în imobilul Tower Center International

Compania de stat Hidroelectrica, aflată în insolvenţă, a închiriat 3.200 de metri pătraţi în imobilul de birouri Tower Center International din Piaţa Victoriei, fiind primul chiriş al clădirii, finalizată de mai mulţi ani, dar care a făcut obiectul unor litigii dintre dezvoltatori şi finanţator.

578 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica a închiriat pe 10 ani 3.200 de metri pătraţi în imobilul Tower Center International

Hidroelectrica a închiriat pe 10 ani 3.200 de metri pătraţi în imobilul Tower Center International (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

În prezent, Hidroelectrica are sediul într-o clădire veche de pe strada Constantin Nacu, din apropierea Bulevardului Carol I din Capitală.

"Am semnat contractul de închiriere pentru o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi în Tower Center International în luna decembrie, în prezent se lucrează la amenajarea spaţiului, iar din 31 martie va începe mutarea. Contractul a fost încheiat pe 10 ani, iar valoarea este confidenţială, dar este mai mică decât valoarea pe care o plătim pentru actualul sediu. Hidroelectrica va ocupa etajele 11, 12, 13 şi 14, în condiţiile în care restul clădirii este plin", a declarat pentru MEDIAFAX Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Negocierile privind închirierea clădirii au început în octombrie, iar contractul a fost semnat în luna decembrie.

Clădirea Tower Center International, cu o suprafaţă închiriabilă de 22.000 metri pătraţi, a fost dezvoltată de firma Avrig 35 şi a fost cumpărată anul trecut de oamenii de afaceri Ioannis Papalekas şi Dragoş Bîlteanu pentru 50 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici