Honda lansează în ultimul trimestru, în România, noua generaţie a modelului Jazz

Honda Trading România, reprezentantul mărcii japoneze Honda pe plan local, va lansa în ultimul trimestru al anului noua generaţie a modelului Jazz, disponibil cu un motor pe benzină de 1,4 litri cu 100 de Cai Putere (CP), preţurile urmând să fie comunicate la momentul lansării

35 afișări
Imaginea articolului Honda lansează în ultimul trimestru, în România, noua generaţie a modelului Jazz

Honda lansează în ultimul trimestru, în România, noua generaţie a modelului Jazz

Pe alte pieţe în care va fi comercializat, modelul Jazz va fi disponibil şi cu un motor pe benzină de 1,2 litri, care dezvoltă 90 CP.

Motorul de 1,4 litri, singurul disponibil în România, are un consum mediu de carburant de 5,3 litri pentru o sută de kilometri parcurşi, iar emisiile de dioxid de carbon se ridică la nivelul de 123 de grame pe kilometru pentru cutia de viteze manuală şi de 120 de grame pe kilometru pentru cutia de viteze automată cu şase trepte (i-SHIFT).

Noul Jazz va avea şi sistemul SIL (Shift Indicator Light) care dotează modelele cu transmisie manuală, sistem care oferă informaţii vizuale privind punctul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru a maximiza economia de combustibil.

Din punct de vedere al dimensiunilor, noul Jazz păstrează înălţimea vechiului model, însă lungimea a crescut cu 55 milimetri, iar lăţimea cu 20 milimetri.

Ampatamentul a fost de asemenea mărit cu 50 milimetri, iar ecartamentul a crescut cu 35 milimetri în partea din faţă şi cu 30 milimetri pentru în spate.

Dotările standard pe toate modelele sunt airbagurile duble frontale, laterale şi tip cortina, cât şi cele cinci centuri de siguranţă cu fixare în 3 puncte, cele din faţă având două niveluri de pretensionare.

Airbagul frontal al pasagerului poate fi dezactivat pentru a permite instalarea unui scaun pentru copii orientat cu spatele la sensul de mers.

Vârful de gamă al Jazz, EX, este echipat cu un acoperiş panoramic ce se extinde peste locurile din spate, pentru o vizibilitate mai bună a exteriorului. Sticla este capabilă să absorbă căldura, iar lumina poate fi împiedicată să pătrundă în habitaclu printr-un parasolar acţionabil electric.

Generaţia anterioară a modelului Jazz, lansat în 2001, a fost comercializat în peste două milioane de exemplare, la nivel mondial, până în prezent.

Vânzările Honda în România au crescut cu 72,2% în primul semestru, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, la 1.328 unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici