- Home
- Economic
- (21.10.2020, 15:55)
- Irina Apetrii
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Horeca luptă să reziste. Care sunt priorităţile antreprenorilor în pandemie
- Pandemia a pus la pământ 10.000 de restaurante în România
- Sensio Concept a avut afaceri de peste un milion de euro în 2019
- Firmele Sensio au 10 angajaţi
586 afișări
Horeca luptă să reziste
Titlul de antreprenor îţi cere să fii tot timpul pozitiv. Aşa gândeşte şi Raluca Milin, fostă corporatistă care îşi dorea să devină antreprenor. Şi a reuşit. De câţiva ani are propriul business: Sensio Concept, furnizor de mobilier pentru Horeca. La scurt timp a luat naştere restaurantul Sensio Living, care a fost gândit ca un showroom pentru mobilier. Dar acum este gol.
Deşi pandemia i-a pus barul la pământ, ca pe multe alte restaurante şi cafenele, prioritatea ei este să-şi păstreze toţi angajaţii. Îţi spune că învăţătura cea mai mare în urma pandemiei este să înveţi să apreciezi ce ai, la timpul potrivit.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Macron avertizează că Europa e în pericol și propune dotarea UE cu arme nucleare: „Să nu devenim vasalii SUA”
-
Ciolacu: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone
-
Zeci de mii de ucraineni, aflaţi în afara ţării, nu vor putea obţine paşapoarte noi
-
Ucraina foloseşte pentru prima oară rachete americane cu rază de acţiune mai mare contra Rusiei
- „Zona de bar, de spaţiu de evenimente clar a fost foarte afectată. Primele luni porniseră cu un zvâc incredibil, aveam super rezervări pe o perioadă lungă de timp, evident, totul s-a prăbuşit. Sperăm că după toată povestea asta va reveni cu chef de viaţă şi mai mare decât înainte şi vom aprecia mai mult ce aveam înainte şi ne dăm seama cât eram de fericiţi înainte”, explică Raluca Milin, partener Sensio
Dacă restaurantul nu poate funcţiona în prezent, din cauza ratei de infectare de peste 3 la mie în Bucureşti, reuşeşte să susţină afacerea din vânzarea de mobilier. Sigur, nu pentru zona de Horeca. Cumpărătorii vin din ramuri precum domeniul medical şi corporaţii.
- „Aici lucrurile se bazează nu doar pe un singur pilon şi anume HORECA. Avem clienţi şi din zona de medical şi din zona de birouri şi rezidenţial. Da, a fost mai zdruncinată zona de Horeca, dar au rămas în picioare celelalte ramuri. Evident, nu vom mai avea aceeaşi cifră de afaceri ca în 2019 dar ne menţinem, ne menţinem numărul de angajaţi, ne menţinem salariile, ne menţinem starea de spirit, cel mai important”, mai adaugă Raluca.
Citește pe alephnews.ro: Franța a descoperit secretul longevității. Peste 31.000 de persoane vor împlini anul acesta peste un secol de viață
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe