Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de cinci stele din centrul Capitalei

Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureştiului, îşi va pierde numele de la 1 ianuarie 2022 şi se va rebrandui în Grand Hotel Bucharest, după ce Compania Hotelieră InterContinental România şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, nu au prelungit contractul de management.

18088 afișări
Imaginea articolului Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de cinci stele din centrul Capitalei

Hotelul Intercontinental îşi schimba numele. Cum se va numi hotelul de cinci stele din centrul Capitalei

Hotelul a fost inaugurat în 1971, iar Intercontinental a fost primul brand hotelier internaţional care a intrat pe piaţa locală. Hotelul de cinci stele din centrul Capitalei are 22 de etaje, o înălţime de aproape 90 de metri şi 257 de camere şi apartamente.

După această tranziţie, hotelul va trece printr-un proces de renovare şi modernizare care înseamnă investiţii de 21 mil. euro. Lucrările vor începe anul viitor şi vor fi finalizate în 2024.

“Astfel de schimbări pot induce poate o percepţie diferită, dar noi avem o echipă profesionistă, ne-am pregătit pentru acest moment, hotelul va continua să presteze acelaşi tip de servicii, nu ne aşteptăm să existe probleme legate de această tranziţie”‚ precizează Lucian Marinescu, membru al Consiliului de Administraţie în Compania Hotelieră Intercontinental, care administrează hotelul cu acelaşi nume din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici