Hotelurile amână redeschiderea din lipsă de clienţi. Manager de hotel din Sinaia: „Nu credem că avem vreo şansă ca sinaienii să se cazeze la noi”

  • Hotelurile amână deschiderea din cauza măsurilor neclare date de autorităţi
  • Hotelurile au permisiunea să redeschidă, dar tu nu îţi faci rezervare pentru că nu ai voie să părăseşti oraşul în scop turistic
  • Hotelurile au avut pierderi de până la 100 % în ultimele două luni
1609 afișări
Imaginea articolului Hotelurile amână redeschiderea din lipsă de clienţi. Manager de hotel din Sinaia: „Nu credem că avem vreo şansă ca sinaienii să se cazeze la noi”

sursa foto: Facebook/Hotel International Sinaia

Hotelurile se pot deschide pentru tine, dar tu nu ai voie să părăseşti localitatea în scop turistic. Cel mai mare hotel din Sinaia rămâne închis până la data de 1 iunie.

„Avem câteva rezervări, dar probabil în condiţiile actuale se vor anula. Hotelul este momentan închis şi vrem să-l deschidem la 1 iunie, în speranţa că până atunci vor apărea norme clare şi se va da drumul la circulaţie între oraşe şi în scop turistic. Nu credem că avem vreo şansă ca sinaienii să se cazeze la noi. Pierderile pe luna martie au fost de 80%, iar pe aprilie şi mai de 100%.”, a declarat Andreea Ioana Clinci, mangerul Hotel International din Sinaia.

Şi la Cluj-Napoca, Hotel Royal Classic a anunţat pe un site de socializare că se va deschide abia din 1 iunie.

 „Stimaţi clienţi, avem deosebita plăcere să vă anunţăm că pregătim redeschiderea hotelului din data de 1 iunie 2020. Vă asigurăm de implicarea noastră totală în asiurarea respectării condiţiilor de protecţie în contextul actual de pandemie.”, este mesajul conducerii hotelului.

Hotelurile au avut în ultimele două luni pierderi de până la 100%.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici