Ideea ta de business îţi poate aduce premii în bani la competiţia Startarium „Românii sunt antreprenori” (P)

349 afișări
Imaginea articolului Ideea ta de business îţi poate aduce premii în bani la competiţia Startarium „Românii sunt antreprenori” (P)

O idee de business bună, prezentată printr-un video de maximum 60 de secunde, îţi poate aduce un premiu de 1.000 de euro pentru a o pune în practică, dacă participi la competiţia Startarium „Românii sunt antreprenori”, iniţiată de Impact Hub Bucharest şi ING Bank şi susţinută Pluxee. Tot ce trebuie să faci este să îţi înscrii clipul online, pe Startarium.ro, până pe 12 noiembrie, şi să îţi îndemni susţinătorii să te voteze.

Competiţia „Românii sunt antreprenori” pune în joc fonduri nerambursabile în valoare totală de 100.000 de euro

Competiţia, care reia tradiţia Startarium PitchDay, se desfăşoară anul acesta sub sloganul „Dacă ideea ta de business este un unicorn nedescoperit?” şi pune în joc fonduri nerambursabile în valoare totală de 100.000 de euro, împărţite în trei categorii: „Ideea ta”, „Startup” (companii de 1 până la 3 ani) şi „Running Ops” (companii cu peste 3 ani de existenţă).

Chiar dacă nu ai încă o afacere înfiinţată, poţi concura în secţiunea „Ideea ta”

Categoria „Ideea ta” este deschisă tuturor celor care au idei de afaceri promiţătoare şi care îşi doresc unul dintre cele 10 premii în valoare de 1.000 de euro fiecare. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să încarci pe platformă un videoclip de maximum 60 de secunde în care să-ţi descrii viziunea şi planurile. După validare de către organizatori, videoclipul va intra în etapa de strângere de voturi, iar publicul va decide dacă ideea ta merită să câştige.

În funcţie de vechimea companiei tale, poţi câştiga între 10.000 şi 40.000 de euro, pentru a-ţi creşte afacerea

Suplimentar secţiunii „Ideea ta”, antreprenorii se pot înscrie şi în categoriile „Startup” şi „Running Ops”. Acestea sunt dedicate atât startupurilor, cât şi afacerilor cu vechime. Din totalul înscrierilor, juriul, format din mentori Startarium, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai mediului corporate, va selecta 7 finalişti în fiecare categorie. Aceşti finalişti vor avea ocazia să-şi prezinte pitch-urile în faţa publicului, a investitorilor şi a presei la marele eveniment „Românii sunt antreprenori", pe 29 noiembrie, în Bucureşti.

La finalul evenimentului, juriul va desemna câştigătorii din fiecare categorie, aceştia urmând să primească premii în valoare totală de 90.000 de euro, nerambursabili, după cum urmează:

Startup:

· Locul 1: 20.000 de euro

· Locul 2: 10.000 de euro

Running Ops:

· Locul 1: 40.000 de euro

· Locul 2: 20.000 de euro.

Dacă eşti antreprenor sau ai o idee de business cu potenţial, nu rata şansa de a te înscrie în competiţia Startarium. Poţi găsi mai multe detalii despre regulamentul şi desfăşurarea competiţiei „Românii sunt antreprenori” pe site-ul oficial: https://startarium.ro/rsa.

Mult succes!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici