IKEA recheamă un produs, comercializat şi în România, din cauza riscului de cădere a unei piese. Articolul poate fi returnat - FOTO

IKEA le recomandă tuturor clienţilor care au achiziţionat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat şi să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs, potrivit unui comunicat de presă transmis marţi.

2075 afișări
Imaginea articolului IKEA recheamă un produs, comercializat şi în România, din cauza riscului de cădere a unei piese. Articolul poate fi returnat - FOTO

IKEA „recheamă” un produs din cauza riscului de cădere a unei piese. Articolul poate fi returnat - FOTO

„IKEA a primit sesizări din partea clienţilor cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe şine şi a căzut. IKEA le recomandă tuturor clienţilor care au achiziţionat masa extensibilă GLIVARP să returneze produsul în magazinul IKEA pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară”, au subliniat reprezentanţii retailerului suedez într-un comunicat de presă transmis marţi.

Reprezentanţii IKEA susţin că pentru ei siguranţa produselor este foarte importantă, iar toate produsele lor sunt testate şi respectă standardele relevante şi legislaţia naţională şi internaţională.

„În ciuda acestui fapt, am primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe şine şi poate cădea”, au detaliat reprezentanţii IKEA.

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe şine, ceea ce poate duce la prăbuşirea acesteia. Siguranţa clienţilor noştri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauţie”, precizează Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici