Ilan Laufer menţionează apariţia la postul de televiziune Fox News printre realizările sale ca ministru pentru IMM

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, şi-a prezentat pe o reţea de socializare „realizările” mandatului încheiat luni, menţionând activităţile din SUA şi „apariţia la postul de televiziune Fox News”.

625 afișări
Imaginea articolului Ilan Laufer menţionează apariţia la postul de televiziune Fox News printre realizările sale ca ministru pentru IMM

Ilan Laufer menţionează apariţia la Fox News TV printre realizările sale ca ministru pentru IMM

„În ceea ce priveşte diplomaţia comercială şi economică, anul 2017 a fost cel mai productiv din istorie, am avut o creştere record de 25% în schimburile bilaterale cu peste 50 de ţări, numeroase misiune economice, comisii mixte interguvernamentale, evenimentele Select USA şi Trade Winds, un punct culminat fiind vizita din decembrie 2017 în SUA, unde a avut loc întâlnirea cu Wilbur Ross Jr, Secretarul de Comerţ al SUA şi apariţia la postul de televiziune FOX News; acţiuni şi măsuri ce au condus la întărirea poziţiei României pe plan extern” a postat Ilan Laufer.

Printre celelalte „realizări” menţionate de fostul ministru se mai numără Legea Prevenirii, Legea Parteneriatului Public Privat („în această perioadă se lucrează intens în cadrul unui grup de lucru la normele de aplicare”), programul Start-Up Nation („cu peste 19.000 de aplicanţi şi peste 8.400 de beneficiari”), înfiinţarea celor 9 agenţii regionale pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului şi a Consiliului Consultativ pentru IMM la nivel regional, dar şi „peste 1.000 de întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri autohton şi străin, ai corpului diplomatic, demnitari, participări la peste 90 de conferinţe în tară şi străinătate”.

„Tot în acest sens am realizat parteneriate cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, parteneriate menite a veni în sprijinul activităţii de comerţ exterior al României”, a mai postat Ilan Laufer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici