În ciuda Brexit, Deutsche Bank Fund cumpără două clădiri de birouri în Londra, pentru 395 de milioane de dolari

Divizia de administrare a activelor a Deutsche Bank AG a anunţat luni că a cumpărat două clădiri de birouri londoneze de la M&G Real Estate, pentru 395 de milioane de dolari, în contextul în care mai multe bănci sunt aşteptate să îşi mute sediile din Londra din cauza Brexitului, potrivit Bloomberg.

480 afișări
Imaginea articolului În ciuda Brexit, Deutsche Bank Fund cumpără două clădiri de birouri în Londra, pentru 395 de milioane de dolari

Proprietăţile, construite în 2007, au o suprafaţă de birouri de 38.500 de metri pătraţi, dispusă pe nouă etaje. Clădirile sunt amplasate în spatele muzeului de artă Tate Modern în districtul Southbank.

"În ciuda Brexitului, Londra este şi rămâne una dintre cele mai atractive locaţii pentru investitorii de real estate în Europa", a spus Ulrich Steinmetz, administratorul fondurilor de real estate al Deutsche Bank.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici