În România sunt peste o sută de studio-uri de videochat. Câştigul record pentru două săptămâni este de 92.000 de dolari

  • Un model de videochat generează în medie 3000 de dolari pe lună
  • În România sunt peste o sută de studio-uri de videochat şi circa 3.000 de modele independente
  • Câştigul record pentru două săptămâni este de 92.000 de dolari
1364 afișări
Imaginea articolului În România sunt peste o sută de studio-uri de videochat. Câştigul record pentru două săptămâni este de 92.000 de dolari

Sursa foto: YouTube / NightProwl Studio

Crezi că trebuie să munceşti o viaţă ca să rămâi cu ceva în cont? Nu şi dacă ai noroc să întâlneşti un spectator generos. Aşa este în industria videochatului. Dacă la început, ca model, câştigi în jur de 1000 de dolari pe lună, suma creşte văzând cu ochii. Îţi ajunge să pui deoparte, chiar dacă jumătate din bani merg la studio. Bogdan Dumitrescu, consultantul unui studio de videochat îţi spune ce înseamnă recordul absolut.

Bogdan Dumitrescu, consultant studio videochat: „Avem modele în grupul nostru care generează 20.000-25.000 de dolari la fiecare două săptămâni. Recordul absolut de încasări este deţinut de un băiat. Băiatul ăsta a făcut în decembrie 2018, în două săptămâni, 92.000 de dolari. Indiferent că eşti model independent sau că eşti studio, legalitatea este aceeaşi: trebuie să ai o formă încorporată de lucru, adică o societate comercială. Dacă eşti model de acasă, trebuie să-ţi faci firmă şi să lucrezi ca firmă.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici