Începe furtuna RCA pe piaţa asigurărilor

Cei aproape 1,5 milioane de şoferi care îşi reînnoiesc poliţele de răspundere civilă auto în perioada decembrie-ianuarie pot obţine reduceri ale primelor de până la 25% sau pot achita contravaloarea poliţei în rate. Între 30 şi 40% din poliţele RCA expiră în această perioadă.

15 afișări
Imaginea articolului Începe furtuna RCA pe piaţa asigurărilor

Începe furtuna RCA pe piaţa asigurărilor (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Asigurările RCA reprezintă o piaţă de peste 500 mil. euro, însemnând o treime din totalul pieţei de asigurări generale. Valoarea unei poliţe pentru o maşină cu o capacitate cilindrică de 1.600 de centimetri cubi deţinută de un şofer cu vârsta de peste 30 de ani porneşte de la circa 450 de lei şi poate depăşi 600 de lei, potrivit datelor furnizate ZF de companiile de asigurări.

Citeşte mai multe despre asigurările RCA pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici