Incident pe Otopeni: O cursă Blue Air a decolat cu o întârziere de aproape 2 ore, în urma unei defecţiuni în cabina piloţilor

Zborul Blue Air 0B181, cu 147 pasageri la bord, a decolat la ora locală 10:44 de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Helsinki, cu o întârziere de 1 oră şi 44 minute, din cauza unei defecţiuni, informează compania.

203 afișări
Imaginea articolului Incident pe Otopeni: O cursă Blue Air a decolat cu o întârziere de aproape 2 ore, în urma unei defecţiuni în cabina piloţilor

Din cauza unei defecţiuni, un zbor Blue Air a decolat cu întârziere

„Menţionăm că în timpul verificărilor tehnice la sol, s-a constatat o defecţiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloţilor şi s-a procedat la corectarea acesteia. În acest timp, pentru a se evita acumularea de înârzieri, pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă şi îmbarcaţi într-o alta”, precizează compania, într-un comunicat.

Principala preocupare a Blue Air o reprezintă siguranţa şi confortul pasagerilor. În acest sens, toate verificările tehnice se realizează de către echipa proprie, cu maximă atenţie, pentru a asigura transportul pasagerilor la destinaţie în siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil, arată comunicat. .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici