Incidentul Singapore Airlines. Persoanele rănite din cauza turbulenţelor vor primi despăgubiri

Compania a anunţat că va oferi între 10.000 de dolari şi 25.000 de dolari fiecărui client rănit.

Urmărește
227 afișări
Imaginea articolului Incidentul Singapore Airlines. Persoanele rănite din cauza turbulenţelor vor primi despăgubiri

Incidentul Singapore Airlines. Persoanele rănite din cauza turbulenţelor vor primi despăgubiri

Singapore Airlines a prezentat scuze publice şi s-a oferit să plătească despăgubiri pasagerilor răniţi în timpul zborului dintre Londra şi Singapore, potrivit BBC.

Compania aeriană a anunţat că se oferă să plătească 10.000 de dolari celor care au suferit răni uşoare, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Pentru pasagerii cu răni mai grave, compania aeriană oferă „o plată în avans de 25.000 dolari pentru a răspunde nevoilor lor imediate” şi discuţii ulterioare pentru a răspunde „nevoilor specifice”. Compania a mai oferit compensaţii mai mici celorlalţi clienţi pentru cheltuieli imediate provocate de întârzieri şi devieri de parcurs.

Un pasager britanic în vârstă de 73 de ani a murit şi alte zeci au fost rănite în luna mai atunci când zborul SQ 321 a întâmpinat turbulenţe peste Myanmar. Avionul s-a prăbuşit în gol circa 54 de metri şi ulterior a aterizat de urgenţă în Thailanda. Peste o sută de persoane care se aflau în avion au fost tratate în spitalul din Bangkok.

Incidentul a atras atenţia asupra practicilor legate de centurile de siguranţă, deoarece companiile aeriene permit pasagerilor să nu le folosească în condiţii normale de croazieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici