INDAGRA 2018, cel mai mare târg internaţional de produse din domeniul agriculturii, se deschide la Bucureşti

La Bucureşti se deschide INDAGRA 2018, târg internaţional de produse din domeniul agriculturii, ce se va desfăşura în perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018.

4280 afișări
Imaginea articolului INDAGRA 2018, cel mai mare târg internaţional de produse din domeniul agriculturii, se deschide la Bucureşti

INDAGRA 2018, cel mai mare târg internaţional de produse din domeniul agriculturii se deschide la Bucureşti

Alături de INDAGRA, mai au loc expoziţiile INDAGRAB FOOD şi EXPO DRIK. La manifestări sunt prezente peste 750 de companii din 25 de ţări, pe parcursul a cinci zile de expoziţii şi activităţi conexe (seminarii, conferinţe, mese rotunde), în cadrul evenimentelor. Acestea au loc pe o suprafaţă de peste 64.000 de metri pătraţi, pe care cei mai mari producători şi importatori aduc în atenţia publicului noutăţile din: agricultură, horticultură, zootehnie, alimentaţie publică şi băuturi.

INDAGRA 2018 reuneşte peste 550 de companii din întreaga lume, dintre care peste 380 sunt din România. Gradul de internaţionalizare a târgului este de 31%, în creştere faţă de ediţia de anul trecut cu 11%. Sunt prezente 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante, printre care se numără: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, Belarus, Cehia, Finlanda, Republica Moldova, Rusia, Coreea de Sud.

INDAGRA 2018 beneficiază de participarea oficială internaţională a ţărilor: Turcia, Finlanda, Belarus, Grecia, Ungaria şi Spania şi de participări de grup din partea: Franţei şi Poloniei.

În cadrul expoziţiei, autorităţile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale vor organiza o serie de conferinţe ce vor avea ca principale teme: dezvoltarea rurală, schimbarea generaţiilor în agricultură, dezvoltarea mediului rural şi a agriculturii din România prin PAC post 2020, sprijinul financiar acordat fermierilor de către APIA prin măsurile din PNDR gestionate, precum şi sprijinul financiar acordat prin PNDR pentru dezvoltarea tinerilor fermieri, creşterea producţiei de peşte pentru consumatorii români.

INDAGRA FOOD este un târg internaţional pentru industria alimentară, iar EXPO DRINK este dedicată vinurilor, berii şi alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici