Infideli...pe bani: 6 din 10 bărbaţi cheltuie fără ştirea partenerei. Câte femei s-au dovedit „infidele financiar’’?

  • Premieră în România: a apărut primul studiu despre infidelitatea financiară
  • 6 din 10 bărbaţi cheltuie bani fără ştirea partenerei
  • Aproape jumătate dintre femei s-au dovedit şi ele „infidele financiar’’.
376 afișări
Imaginea articolului Infideli...pe bani: 6 din 10 bărbaţi cheltuie fără ştirea partenerei. Câte femei s-au dovedit „infidele financiar’’?

FOTO: Profimedia

Şase din 10 bărbaţi sunt infideli. Şi nu e vina ta. Ci..a banilor. Vorbim de infidelitatea financiară. Aproape două treimi dintre românii cu vârsta până în 40 de ani şi care sunt într-o relaţie au cheltuit cel puţin o dată în ultimul an bani fără ştirea partenerului. Nu te pregăti să îl cerţi. Asta pentru că şi jumătate dintre femei au cheltuit bani în secret. Este şi cazul Danielei Stăncescu. Recunoaşte că este infidelă când vine vorba de cheltuit pe ascuns.

  • 23% dintre infideli spun că ascund cheltuielile de teama partenerului
  • 13% de teama de despărţire
  • 18% spun că e doar treaba lor

Bărbaţii cheltuie în secret pe alcool, ţigări, electronice, ieşiri în oraş şi jocuri de noroc. Femeile cheltuie în secret produse cosmetice, îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Daniela Stăncescu este consilier parlamentar şi se declară „infidelă financiar în totalitate. Am tot felul de scheme, chiar tips&triks pe care aş putea să le dau. Îi spuneam, nu ştiu, am dat să zicem 50 de lei, deşi probabil suma era mult mai mare. Era ziua mea, m-am dus şi mi-am cumpărat 3 perechi de ghete, mi-am invitat prietenele acasă de ziua mea, iar o pereche de ghete i-am dat-o unei prietene să vină cu ea şi să spună că ea mi-a adus-o cadou.”

Elena Ungureanu, manager de comunicare Provident Finanical IFN: „Sub 50% dintre cei care au recunoscut că nu au fost tocmai fideli financiar au spus că au dat banii pe lucruri nesemnificative. Atunci când ai mai mulţi bani de cheltuit, nesemnificativul se poate reflecta şi într-o cheltuială de 200-300 de lei. Nu e cazul atunci când ai un salariu de sub 2.000 de lei. Am avut cereri expres de confidenţialitate şi să nu spunem. E o teamă de ceartă, o lipsă de comunicare. Trebuie să-şi înţeleagă prima dată venitul, să-şi înţeleagă cheltuielile şi trebuie să înţeleagă această nevoie de economisire.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@juliet this is hilarious! Wearing KENDALLS of course!

O postare distribuită de Ducie (@ducielondon) pe

Oct 10, 2020 la 1:17 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici