Înscrie-te din timp la Şcoala IAA de Marketing & Comunicare şi beneficiezi de preţuri speciale

Începând de azi si pana la data de 21 iulie, puteti beneficia de preturi speciale pentru înscrieri la Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, Modulul Strategic Marketing & Communication, Modulul Digital Marketing & communication şi Modulul Leadership în Marketing & Communication.

87 afișări
Imaginea articolului Înscrie-te din timp la Şcoala IAA de Marketing & Comunicare şi beneficiezi de preţuri speciale

Înscrie-te din timp la Şcoala IAA de Marketing & Comunicare şi beneficiezi de preţuri speciale

Cei care se înscriu până la data de 21 iulie, beneficiază de 15% reducere, iar pentru mai mulţi înscrişi de la aceiaşi companie se vor acorda beneficii suplimentare.

Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, se adresează persoanelor angajate în departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare si cu maxim 3 ani de experienţă în domeniu.  Cursurile vor începe în luna septembrie 2014 şi se vor desfăşura pe parcursul a 18 de zile.

Modulul Strategic Marketing & Communication se adresează specialiştilor şi managerilor din industrie, cu studii superioare şi cu experienţă în domeniu de la 4 până la maxim 7 ani. Cursurile vor începe în luna octombrie 2014 şi se vor desfăşura pe parcursul a 20 de zile.

Modulul Digital Marketing & Communication se adresează mid managerilor şi seniorilor din agenţii şi companii (account manageri, senior account manageri, account directori, brand manageri, senior brand manageri şi strategic planneri) - care doresc să înveţe cum să intergreze în mod strategic digitalul în planurile de marketing şi comunicare. Cursurile vor începe în luna octombrie 2014 şi se vor desfăşura pe parcursul a 18 zile.

Modulul Leadership in Marketing & Communication este un program de training intensiv adresat tuturor antreprenorilor şi managerilor cu peste 10 ani experienţă şi care deţin poziţii de top management.

Cursurile acestui modul urmăresc, în principal, dezvoltarea abilităţilor de leadership inspiraţional, gestionarea şi susţinerea inovaţiei, conducerea proiectelor de schimbare şi transformare, dar şi gestionarea aspectelor organizatorice şi de conducere a resursei umane. Cursurile vor începe în luna noiembrie 2014.

Urmareste-ne pe facebook: IAA School Romania - https://www.facebook.com/pages/IAA-School-Romania/130458407911

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare este un program de pregătire profesională intensivă care îmbină abordarea teoretică cu practica şi cu studiul individual, fiind cel mai amplu proiect din România în domeniul educaţiei  realizat de către o asociaţie profesională.  Şcoala IAA reuneşte la catedră practicieni, iar în sălile de curs oameni activi în industrie, care pot aplica imediat cunoştintele şi metodele de lucru învăţate.

International Advertising Associtation este organizaţie tripartitã, un parteneriat strategic unic, ce apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing - de la clienţi şi agenţii de publicitate până la mass media. Este o asociaţie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei mărci şi are o organizare globală, cu baze în 96 de ţări.

În România, IAA reuneste 120 companii, rolul său este să promoveze în standardele profesionale şi etice recunoscute în domeniul publicităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici