Întâlniri la Kiev între reprezentanţii FMI şi autorităţile ucrainene

O echipă a Fondului Monetar Internaţional începe duminică întâlniri în Ucraina pentru a discuta obiectivele şi provocările politice cu oficialii guvernamentali, transmite Reuters.

93 afișări
Imaginea articolului Întâlniri la Kiev între reprezentanţii FMI şi autorităţile ucrainene

„O echipă a FMI, condusă de Uma Ramakrishnan, director adjunct al Departamentului european al Fondului, începe astăzi întâlnirile la Kiev cu autorităţile ucrainene şi cu alte părţi interesate”, se arată într-un comunicat semnat de Vahram Stepanyan, reprezentant al Fondului.

„Angajamentul la nivel înalt se va concentra pe obiectivele şi provocările de politică în contextul programului Ucrainei susţinut de acordul FMI privind mecanismul extins de finanţare (EFF)”, se mai spune în document.

FMI a anunţat săptămâna trecută că misiunea sa a început a doua revizuire a unui program de împrumut multianual de 15,6 miliarde de dolari pentru Ucraina.

Programul pe patru ani pentru Kiev face parte dintr-un pachet global de 115 miliarde de dolari pentru a sprijini economia în timp ce Ucraina se luptă cu forţele invadatoare ale Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kiev,
fmi,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici