Internet gratuit pentru abonaţii UPC la telefonie şi TV

UPC România a lansat, marţi, un serviciu care permite accesul gratuit la Internet pentru proprii abonaţi de televiziune şi telefonie, taxa de activare a Internet Star ridicându-se la 40 lei, a anunţat operatorul de telecomuniaţii.

363 afișări
Imaginea articolului Internet gratuit pentru abonaţii UPC la telefonie şi TV

Internet gratuit pentru abonaţii UPC la telefonie şi TV (Imagine: Mediafax Foto)

Taxa se achită o singură dată, la activarea serviciului.

"Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuit clienţii UPC pentru a-şi completa pachetele de servicii de televiziune (analog - pentru abonamentele de minim 20 RON plus TVA - şi digital) şi/sau pe cele de telefonie", se arată într-un comunicat al UPC România remis MEDIAFAX.

Serviciul asigură accesul la Internet la viteze de până la 256 Kbps, la descărcare documentelor, şi 64 Kbps, la încărcare.

Internet Start este disponibil numai în zonele cu acoperire la Internet de la UPC şi este furnizat în aceleaşi condiţii de preţ şi noilor abonaţi la serviciile de televiziune şi telefonie de la UPC.

Subsidiară a companiei olandeze UPC Holding, UPC România este unul dintre primii trei jucători locali pe piaţa telecomunicaţiilor prin cablu TV.

De la intrarea pe piaţa românească, în urmă cu 17 ani, UPC a investit peste 700 milioane de euro.

Principalii concurenţi ai UPC România sunt RCS&RDS şi Romtelecom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici