Învaţă să economiseşti! Tu cât de mult cheltuieşti?

  • În România rata gospodăriilor care nu au economii este de circa 40%, cu câteva zeci procente mai mult decât cea la nivel european, conform Ziarului Financiar
  • Serge Offers, CFO al ING Bank România, îi sfătuieşte pe tineri să se adapteze noilor condiţii de consum
  • La finalul lunii, circa 70% din populaţia ţării are venituri insuficiente
550 afișări
Imaginea articolului Învaţă să economiseşti! Tu cât de mult cheltuieşti?

Sursa foto: profimedia

Dacă nu obişnuieşti să economiseşti bani, ar trebui să începi să o faci. În România rata celor care nu au economii este de circa 40%, cea mai mare la nivel european unde rata este în jur de 27%, conform datelor Ziarului Financiar.

Sfatul lui Serge Offers, CFO al ING Bank România, pentru tine, este să nu dai banii pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie şi să te adaptezi noilor condiţii de consum impuse de criza actuală.

Sănătatea financiară vine din cheltuieli şi de aceea trebuie să fii prudent când vrei să cumperi ceva, indiferent de ideile pe care le ai. Altfel, s-ar putea să devii vulnerabil.

La finalul lunii, aproape 70% dintre români au venituri insuficiente, iar în unele cazuri le este greu să mai economisească pentru că nu prea mai au ce.  

Ilustraţie, sursa

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici