ISTORIC VEHICUL: Aplicaţia RAR prin care se poate afla gratuit care este starea unei maşini, blocată din prima zi

Aplicaţia Istoric Vehicul, lansată de RAR şi care poate fi accesată gratuit, a avut fluctuaţii de funcţionare încă din prima zi, din cauza numărului mare de solicitări.

2861 afișări
Imaginea articolului ISTORIC VEHICUL: Aplicaţia RAR prin care se poate afla gratuit care este starea unei maşini, blocată din prima zi

ISTORIC VEHICUL: Aplicaţia RAR prin care se poate afla gratuit starea unei maşini, blocată din prima zi din cauza accesărilor

Registrul Auto Româna a transmis ieri un mesaj pe Facebook în care explică situaţia, problemele fiind cauzare de numărul mare al accesărilor, câteodată fiind înregistrate simultan 4.000 de cereri.

Încă de ieri, cei care au încercat să acceseze aplicaţia au reclamat că nu primesc codul de acces pe e-mail, relatează promotor.ro

Vineri dimineaţă, problemele de funcţionare persistau. Doritorii care au încercat să acceseze istoricul unui vehicul pe baza codului primit pe e-mail primeau următorul mesaj: "Ne pare rău! Datorită unor conjuncturi de moment, solicitarea nu poate fi onorată. Vă rugăm să reveniţi mai tarziu".

Redăm mai jos mesajul integral:

Stimaţi clienţi, vă mulţumim pentru interesul pe care îl manifestaţi faţă de aplicaţia ”Istoric vehicul”, pusă la dispoziţie gratuit, începând de azi, pe site-ul Registrului Auto Român.

Numărul de accesări a fost şi este în continuare foarte mare, motiv pentru care există fluctuaţii de funcţionare. Doar în primele 6 ore de trafic numărul de solicitări a depăşit 50.000, existând momente când s-au înregistrat simultan 4.000 de cereri.

Vă asigurăm că informaţiile pe care le solicitaţi sunt găzduite de cele mai performante echipamente şi că aplicaţia este gândită să funcţioneze permanent. Suntem convinşi că odată cu scăderea numărului de utilizatori simultan, blocajele independente de voinţa noastră se vor limita în următoarele ore/zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici