Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a dat lovitura pe timp de criză. Cu cât i-a crescut averea

  • Sunt şi afacerişti care profită de criză.
  • Jeff Bezos e mai bogat cu 24 de miliarde de dolari datorită creşterii livrărilor la domiciliu.
  • Acţiunile Amazon au crescut cu 5.3% vineri, la un nou record.
1381 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a dat lovitura pe timp de criză. Cu cât i-a crescut averea

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a dat lovitura pe timp de criză. Cum cât i-a crescut averea

Cel mai bogat om din lume devine şi mai bogat pe timpul crizei. Milioane de oameni izolaţi în case se bazează pe amazon.com pentru livrarea de produse necesare pentru viaţa de zi cu zi. Acţiunile companiei lui Bezos au cescut marţi cu un 5.3%, adică 24 de miliarde de dolari în plus pentru fondator, care ajunge astfel la o avere de 138.5 miliarde de dolari,scrie Bloomberg.


Bezos este însă un caz fericit, la fel şi alte companii care livrează produse, sau de tehnologie. Şi acţiunile Netflix au înregistrat creşteri record datorită consumului ridicat de la instaurarea carantinei.

Dar în total, miliardarii planetei au pierdut cumulat 553 de miliarde de dolari în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici