Johnson&Johnson, compania cu cea mai bună reputaţie în SUA

Johnson&Johnson a urcat pe prima poziţie într-un top al companiilor cu cea mai bună reputaţie în SUA, realizat de Reputation Institute, şi a devansat Google, care a pierdut poziţia de lider coborând pe locul opt, potrivit Forbes.

24 afișări
Imaginea articolului Johnson&Johnson, compania cu cea mai bună reputaţie în SUA

Johnson&Johnson, compania cu cea mai bună reputaţie în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reputation Institute a clasificat companiile în funcţie de cât de stimate, admirate sau câtă încredere atrag din partea populaţiei şi le-a acordat punctaje cuprinse între zero şi 100.

Astfel, Johnson&Johnson, care a urcat de pe locul al doilea ocupat în 2008, s-a plasat pe prima poziţie, urmată de Kraft Foods.

Potrivit rezultatului sondajului, creşterea înregistrată de Johnson &Johnson este de numai 0,1 puncte, la 83,58 puncte, însă Google a pierdut peste şase puncte, la 78,8 puncte.

Pe următoarele poziţii între primele zece companii din clasament urmează în ordine UPS, General Mills, FedEx, Whirlpool, Walt Disney Company, Google, Caterpilar, Costco Wholesale.

Printre companiile americane cu o bună reputaţie, Microsoft s-a plasat pe locul 11, Colgate pe 13, Procter&Gamble pe 15.

PepsiCo se află pe poziţia a 16-cea, înaintea Coca-Cola, care a ocupat locul 28, în timp ce Apple este pe poziţia a 18-a iar Nike pe 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici