Karoly Borbely, fost ministru al telecomunicaţiilor, a fost desemnat noul CEO al Hidroelectrica

Karoly Borbely, fost ministru al telecomunicaţiilor şi cel care a coordonat cea mai mare vânzare de acţiuni din istoria României, cea de 9,3 miliarde de lei prin care Fondul Proprietatea a ieşit din acţionariatul Hidroelectrica, a fost desemnat director general al Hidroelectrica.

461 afișări
Imaginea articolului Karoly Borbely, fost ministru al telecomunicaţiilor, a fost desemnat noul CEO al Hidroelectrica

El va ţine astfel cârmele celei mai valoroase companii din România, cu o evaluare bursieră de circa 52,6 mld. lei (aproape 10 mld. euro).

Bogdan Badea, cel care se află la conducerea Hidroelectrica din vara lui 2017, a devenit director de investiţii, potrivit informaţiilor Ziarului Financiar. Marian Fetita, manager de departament, a fost desemnat CFO (director financiar).

Chief Operation Officer (COO) a fost desemnat Ianas Rădoi – care era inginer şef al Hidroelectrica, iar Radu Constantin – head of trading department din octombrie 2022 - în funcţia de CIA administrativ.

Statul român are 80% din Hidroelectrica, fondurile de pensii private Pilon II aproape 10%, iar restul alţi investitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici