Kaufland creşte salariul minim în companie şi acordă angajaţilor o zi de concediu în plus

Kaufland a decis să crească salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 2000 lei brut, incluzând tichete de masă. În funcţie de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge la 3.800 lei brut, aceasta cuprinzând sporuri şi tichete de masă, arată un comunicat al companiei.

16330 afișări
Imaginea articolului Kaufland creşte salariul minim în companie şi acordă angajaţilor o zi de concediu în plus

Kaufland creşte salariul minim în companie şi acordă angajaţilor o zi de concediu în plus

Creşterile salariale au loc periodic în companie, ultima având loc în luna mai 2016. Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017, precizează comunicatul. Kaufland anunţă şi creşterea perioadei minime de concediu de odihnă anual de la 21 la 22 lucrătoare. Compania oferă zile suplimentare de concediu de odihnă în funcţie de vechimea în companie, ajungând până la 25 de zile pe an, cu 4 zile mai mult decât prevede legislaţia. Pe lângă acestea, compania recompensează implicarea angajaţilor săi în cauze sociale şi acordă câte 2 zile libere plătite pe an pentru acţiuni de voluntariat.

“Personal, am o abordare de management în care sunt mai degraba coach, astfel încât echipa să aibă libertatea de a lua decizii şi de a şi le asuma. Cultura noastră este puternic axată pe oameni şi punem preţ pe dezvoltarea lor în companie. Avem o responsabilitate imensă faţă de echipa noastră, care vine odată cu statutul de cel mai mare angajator din România”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland România.

De asemenea, pe viitor programul de lucru în companie va deveni unul flexibil.

Kaufland este prezent în România de 11 ani, cu 110 magazine deschise şi peste 15.000 de angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici