LANSARE IPHONE 5 - Cât va costa noul smartphone Apple

Apple a prezentat miercuri iPhone 5, cea de-a şasea generaţie a smartphone-ului lansat de companie în 2007. Prezentarea susţinută miercuri la San Francisco de directorul executiv de marketing al Apple, Phil Schiller, confirmă o mare parte din informaţiile apărute pe internet despre noul iPhone.

1616 afișări
Imaginea articolului LANSARE IPHONE 5 - Cât va costa noul smartphone Apple

LANSARE IPHONE 5 - Cât va costa noul smartphone Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preţul IPHONE 5 porneşte, în SUA, de la 199 de dolari pentru varianta cu 16 GB stocare, 299 de dolari pentru modelul cu 32 GB, respectiv 399 de dolari pentru versiunea de 64 GB.

IPHONE 5 VIDEO: Momentul în care APPLE a anunţat LANSAREA noului IPHONE

IPhone 5 poate fi precomandat de vineri, 14 septembrie, iar până la sfârşitul anului va fi disponibil în 100 de ţări, la 240 de operatori telecom.

GALERIE FOTO. Cum arată noul iPhone 5

PREŢURI IPHONE 5. Cât costă noul iPhone de la Apple

LANSARE IPHONE 5 DE LA APPLE. Comparaţie IPHONE 5 VS IPHONE 4S

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici