Leonardo Di Caprio investeşte în carne sintetică. 80.000 de hamburgeri dintr-o celulă cât un bob de piper, fără a ucide animale

  • Actorul reprezentantul unei noi generaţii de investitori uniţi sub sloganul “In Green we trust”.
  • Di Caprio susţine şi campania de folosire a bicicletelor în New York-ul cel aglomerat.
5928 afișări
Imaginea articolului Leonardo Di Caprio investeşte în carne sintetică. 80.000 de hamburgeri dintr-o celulă cât un bob de piper, fără a ucide animale

Leonardo Di Caprio investeşte în carne sintetică. Se pot obţin până la 80 de mii de hamburgeri dintr-o celulă cât un bob de piper, fără a ucide animale

Datorită interesului sporit manifestat de magnaţi şi de vedete de la Hollywood, pe mese vom putea avea, în curând, burgeri şi fripturi suculente gătite la perfecţie în laborator, graţie celulelor stem luate de la bovine libere aflate la păşunat şi care nu vor mai fi sacrificate în abatoare.

Un sistem care, potrivit unui studiu, reduce impactul asupra climei cu 92%. Un punct verde de cotitură în legătură cu care Leonardo Di Caprio este cunoscut de câţiva ani. Dintr-o celulă stem cât un bob de piper se pot obţine până la 80.000 de hamburgeri.

Actorul premiat cu Oscar s-a angajat, de fapt, pe o cale care vizează eco-sustenabilitatea, devenind reprezentantul unei noi generaţii de investitori uniţi sub sloganul “In Green we trust” („În verde noi credem”).

Totul graţie colaborării cu două companii de top din sectorul cărnii cultivate, Aleph Farms şi Mosa Meat. O afacere deja listată la Bursă. Japonezii au creat deja prima bucată de carne sintetică, la Univesitatea din Osaka.

Nu este singura cauză „eco” în care este implicat starul de cinema. În ultima vreme, Di Caprio a ridicat ştacheta şi a dus bătălii pentru folosirea serviciul de biciclete în oraşul New York, fiind promotorul acţiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici